FAQ

Er løsningen helt gratis?
 • Ja, løsningen er helt gratis. Vi ønsker å bidra med tiltak rundt Covid-19 og tilbyr derfor denne modulen gratis til og med 1. august – uten binding eller noen andre forpliktelser. Dette gjelder for alle behandlere uansett om du er PatientSky-kunde i dag eller ikke. Klinikken eller behandler kan selv velge å aktivere timetyper som gir notifikasjoner til pasientene for å minne dem på avtalte timer og andre varslinger. Dette koster NOK 0,95 per varsling.
Hva koster løsningen etter gratisperioden (for nå satt til 1. august)?
 • Løsningen er gratis til og med 1. august – uten binding eller noen andre forpliktelser, verken før eller etter. Hvis man ønsker å fortsette med løsningen etter gratisperioden, koster dette NOK 79 ekskl. mva. per måned per bruker.
Er det noen skjulte kostnader?
 • Løsningen kan brukes helt uten at det koster noe. Klinikken eller behandler kan selv velge å aktivere timetyper som gir notifikasjoner til pasientene for å minne dem på avtalte timer og andrevarslinger. Dette koster NOK 0,95 per varsling.
Er det noen binding på løsningen?
 • Nei
Må jeg ha andre moduler fra PatientSky for å komme igang med videomodulen?
 • Nei, men når du får videomodulen fra oss får du også en timebokmodul hvor du kan gjøre videokonsultasjoner tilgjengelig for pasientene dine. Timebokmodulen er en del av gratisløsningen vi nå tilbyr.
Hvilket utstyr trenger jeg for å komme i gang?
 • Behandlere kan benytte videokonsultasjon gjennom PC og Mac via nettleseren Chrome, samt et webkamera med mikrofon (de fleste webkameraer har dette som standard).
Fungerer løsningen på smarttelefon og nettbrett?
 • Behandlere kan benytte videokonsultasjon gjennom PC og Mac via nettleseren Chrome. Pasienter kan benytte videokonsultasjon via nettleser eller via PatientSky-appen. Pasienter kan benytte andre nettlesere, men vi anbefaler også pasienter om å benytte Chrome.
Er videomodulen integrert i timeboken?
 • Videomodulen er integrert i PatientSkys timebokmodul. Dersom man i dag bruker en annen timebok enn PatientSky, vil man ved å aktivere videomodulen skulle forholde seg til to timebøker for å kunne gjøre videokonsultasjon tilgjengelige for sine pasienter.
Jeg har tidligere hatt PatientSkys videomodul, er løsningen også gratis for meg?
 • Ja, videomodulen er gratis for både nye og eksisterende kunder.
Er all informasjon og dialog med patienten sikker?
 • Ja, løsningen er på sikkerhetsnivå 4. Både pasienter og behandlere logger inn med eksempelvis BankID eller Buypass.
Hvordan kommer jeg i gang?
 • Fyll ut kontaktskjemaet så skal vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg med å komme i gang.
Fungerer løsningen bare med PatientSky?
 • Løsningen fungerer for alle behandlere i Norge som ønsker å tilby dette til pasientene sine. Sammen med PatientSkys videomodul får man samtidig en timebokmodul hvor man kan sette opp tilgjengelige timer til pasientene. Har man PatientSkys timebok og/eller journalsystem fra før, fungerer det direkte i timeboken man har fra før. Bruker man et annet journalsystem må man jobbe med parallelle timebøker for de pasientene som det settes opp videokonsultasjoner med.
Må jeg være kunde av PatientSky for å kunne bruke løsningen?
 • Nei, det trenger du ikke. Er du ikke kunde fra før, må vi ha noe dokumentasjon på plass for å sikre vi har databehandleravtale og annen relevant dokumentasjon på plass. Det er ingen binding eller kostnader forbundet med dette – dette er kun formalia som må på plass for oss som databehandler. Er du kunde fra før, trenger du ikke å inngå noen ny avtale.
Må man inngå noen avtale med PatientSky for å ta det i bruk?
 • Er du kunde fra før, trenger du ikke å inngå noen ny avtale. Er du ikke kunde fra før, må vi ha noe dokumentasjon på plass for å sikre vi har databehandleravtale og annen relevant dokumentasjon på plass. Deter ingen binding eller kostnader forbundet med disse avtalene.
Besøksadresse: PatientSky AS · Stortingsgata 4 · 0158 Oslo · Norge
Postadresse: PatientSky AS · Postboks 339 Skøyen, 0213 Oslo Norge