Nyheter

12.02.2020

Stor kodekonkurranse

Programmerere bygger landet – bit for bit, kodelinje for kodelinje. Nå arrangerer vi i samarbeid med Den norske dataforening og fem andre partnere, en landsomfattende konkurranse for å finne de beste blant dem. Konkurransen har fått navnet Rosing Coding Challenge, og er oppkalt etter Norges første IT-gründer, Fredrik Rosing Bull. Den landsomfattende konkurransen for javaprogrammerere er åpen for alle som driver med programmering i Norge, enten det er i jobb, som student eller en hobby. Gjennomføring av konkurransen foregår i løpet av våren 2020, og avsluttes med en stor prisutdeling den 5. mai hvor vinnerne offentliggjøres.

Informasjon og påmelding

10.02.2020

Leading healthcare business executive joins PatientSky as CEO in Finland.

We are pleased to announce that eMBA, MA Anne Räsänen has been appointed the CEO Finland of PatientSky. Räsänen joins PatientSky from TietoEvry (OMXHelsinki: Tieto) where she led Public and Healthcare Industry Group in Tieto Finland and, most recently, a new Public and Healthcare Advisory unit in Industry Software at TietoEvry.

Previously, Räsänen held business roles at Doctagon Ab, a healthcare services company (part of Pihlajalinna OMX Helsinki: Pihlis) in Finland, and at Sun Microsystems Inc. in the US and in Belgium (acquired by Oracle corporation NYSE: ORCL). She will become a member of PatientSky Group leadership team and will report to the Group CEO Jesper Melin Ganc-Petersen.

 "Anne Räsänen brings deep understanding of fast paced healthcare business transformation fuelling growth for innovate eHealth offerings. Her vast experience both in eHealth and healthcare services business strengthens PatientSky's capability to bring value to patients, medical profession and payers alike. She has a strong leadership track record in entrepreneurial organisations seeking profitable growth. I warmly welcome Anne to PatientSky team and build the next phase of PatientSky journey with our customers!", says Jesper Melin.  

 "I am thrilled to join this innovative and ambitious team and contribute to PatientSky's growth journey in Finland and globally", comments Räsänen. "PatientSky's vision, values and deeply rooted devotion to open ecosystems and value creation in healthcare IT markets matches perfectly with those of mine." continues Räsänen.

Anne Räsänen starts with PatientSky Finland 1st of March 2020.

For business inquiries to Anne Räsänen:
+358 44 733 8579
anne.rasanen@patientsky.com

01.11.2019

Fullstendig nettbasert system for allmennleger er nå i drift!

Vi har siden 2014 jobbet med å levere en fullstendig løsning for allmennpraktiserende leger; fra timebok, journal, medisin, telefoni og alt i mellom. Vi har nå offisielt lansert hele løsningen på en av våre pilotklinikker. Det var et stort og rørende øyeblikk da den første nettbaserte e-resepten ble sendt til reseptformidleren. Et fullstendig nettbasert system betyr at alletjenester er direkte tilgjengelig fra nettleseren, inkludert e-resept, meldinger, lab, økonomi osv.

Våre pilotkunder opplevde ikke nedetid eller nedgang i produktivitet fra dag 1, det er vi veldig stolte av. Nå er oppgaven å ha en tett og konstruktiv dialog med vår pilotklinikk og etterpå rulle ut PatientSky Clinic på de neste utvalgte klinikkene. Vi har allerede mange henvendelser fra klinikker som ønsker å delta som pilot.

Om din klinikk ønsker å være blant de første til å ta løsningen i bruk, ta kontakt med salg på 90 52 64 46 eller bestill presentasjon her.

25.06.2019

E-resept er snart klart

E-resept er en helt grunnleggende funksjonalitet for vårt EPJ, og vi jobber derfor tett med Direktoratet for e-helse for å få dette godkjent og på plass så fort som mulig. Vi har nå avsluttet og fått et godkjent basis- og hovedløp for e-resept, noe som betyr at vi har det tekniske på plass. Det som nå gjenstår er e-Multidose, som fra 2019 er et nytt krav at nye aktører må ha på plass før bredding av piloter. Løsningen er klar og vi venter bare på at Direktoratet for e-helse skal gi oss en dato for akseptansetesten på dette. Så fort Direktoratet kan fasilitere dette siste løpet, vil også denne delen av løsningen bli godkjent. Da vil vi kunne bredde vår pilotering og tilby fremtidens journalsystem til hele markedet! Vi gleder oss.

23.05.2019

Helsenorge-integrasjon

Vi er i samtaler med Direktoratet for e-helse for å få til en integrasjon mot Helsenorge i vårt nye EPJ. Å dele data på lik måte mellom de ulike e-helseløsningene er avgjørende for å sikre konkurranse og innovasjon i markedet. Bruk av åpne grensesnitt ved datadeling gjør det mulig å skalere og gjenbruke det som utvikles. Vi ønsker derfor å lage en integrasjon med Helsenorge ved å bruke det åpne grensesnittet FHIR.

Besøksadresse: PatientSky AS · Stortingsgata 4 · 0158 Oslo · Norge
Postadresse: PatientSky AS · Postboks 339 Skøyen, 0213 Oslo Norge