Informasjonskapsler

Informasjonskapsler, eller «cookies», er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside.

Ved å gå inn og hente informasjon og/eller benytte tjenester på PasientSky samtykker du i at det settes informasjonskapsler i din nettleser – i og med at de fleste nettlesere er innstilt slik at de automatisk aksepterer informasjonskapsler.

Hvis du ikke ønsker å benytte deg av informasjonskapsler, kan du endre innstillingene i nettleseren slik at du enten blokkerer informasjonskapsler fra å bli lastet ned automatisk, eller at du får et valg om å laste ned hver enkelt informasjonskapsel.

PasientSky benytter blant annet informasjonskapsler knyttet til bruk og funksjonalitet. Dette for å bedre din brukeropplevelse og samle inn statistikk. Informasjonskapsler gjør det mulig for oss å se hvilke deler av våre nettsteder brukere besøker, og gir oss innsikt i brukeratferd slik at vi kan forbedre vår kommunikasjon og våre løsninger.

Personopplysninger om deg behandles ved bruk av tjenestene som beskrevet ovenfor. Merk likevel at vi aldri lagrer informasjon som kan identifisere deg personlig.DISSE INFORMASJONSKAPSLENE BRUKER PASIENTSKY

PHPSESSID brukes for å ha en oversikt på hvem du er, og om du er logget inn mens du bruker PasientSky. Denne kapselen fjernes når du lukker nettleseren.

PRUM_EPISODES brukes til innsamling av anonym statistikk for måling av nettsidenes ytelse samt oppdagelse av eventuelle feil. Denne kapselen fjernes når du lukker nettleseren.

_gat brukes for anonym innhenting av statistikk om brukerens sesjon på hjemmesiden. Varighet på 10 minutter.

_ga brukes til å anonymt identifisere brukeren, slik at man kan samle inn statistikk om gjentagende besøk. Varighet på 2 år.